Catequesis i formació

«Ser catequista es una vocación: ser catequista, esta es la vocación, no trabajar de catequista. Presten atención, no he dicho hacer de catequista, sino serlo, porque involucra la vida. Lleva al encuentro con Jesús con las palabras y con la vida, con el testimonio» (Papa Francisco)

Què és la Catequesis Familiar? Un pla de formació per a famílies cristianes

Pla de formació dirigit a pares, per ajudar-los al fet que siguin els autèntics catequistes dels seus fills mentre es preparen per a la Primera Comunió. En aquesta pàgina es presenten els continguts online de la meitat del programa, que també inclou sessions presencials i atenció a les famílies. Recomanem vivament que, més que treballarSigue leyendo «Què és la Catequesis Familiar? Un pla de formació per a famílies cristianes»

Directori per a la Catequesi i Nova Evangelització

El Pontifici Consell per a la Nova Evangelització va presentar el nou Directori per a la Catequesi, que substitueix al Directori anterior publicat en 1997. La nova publicació emmarca la catequesi «en la missió evangelitzadora de l’Església». Monsenyor Octavio Ruiz Arenas, secretari del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, en unaSigue leyendo «Directori per a la Catequesi i Nova Evangelització»

II Diumenge de Pasqua cicle B

Festa de la Divina Misericòrdia Comentaris sobre les lectures pròpies de la Santa Missa per a meditar i preparar l’homilia

A %d blogueros les gusta esto: