Catequesis i formació

«Ser catequista es una vocación: ser catequista, esta es la vocación, no trabajar de catequista. Presten atención, no he dicho hacer de catequista, sino serlo, porque involucra la vida. Lleva al encuentro con Jesús con las palabras y con la vida, con el testimonio» (Papa Francisco)

Què és la Catequesis Familiar? Un pla de formació per a famílies cristianes

Pla de formació dirigit a pares, per ajudar-los al fet que siguin els autèntics catequistes dels seus fills mentre es preparen per a la Primera Comunió. En aquesta pàgina es presenten els continguts online de la meitat del programa, que també inclou sessions presencials i atenció a les famílies. Recomanem vivament que, més que treballarSigue leyendo «Què és la Catequesis Familiar? Un pla de formació per a famílies cristianes»

Directori per a la Catequesi i Nova Evangelització

El Pontifici Consell per a la Nova Evangelització va presentar el nou Directori per a la Catequesi, que substitueix al Directori anterior publicat en 1997. La nova publicació emmarca la catequesi «en la missió evangelitzadora de l’Església». Monsenyor Octavio Ruiz Arenas, secretari del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, en unaSigue leyendo «Directori per a la Catequesi i Nova Evangelització»

Diumenge XXVI del Temps Ordinari (cicle B)

DEL MISAL MENSUAL BIBLIA DE NAVARRA (www.bibliadenavarra.blogspot.com) SAN JUAN CRISÓSTOMO (www.iveargentina.org) FRANCISCO – Homilías (27.IX.15 y 27.II.14) – Ángelus 2018 BENEDICTO XVI – Ángelus 2012 DIRECTORIO HOMILÉTICO – Congregación para el Culto Divino y la Disciplina de los Sacramentos RANIERO CANTALAMESSA (www.cantalamessa.org) DEL MISAL MENSUAL ANTÍFONA DE ENTRADA Dn 3, 31. 29. 30. 43. 42Sigue leyendo «Diumenge XXVI del Temps Ordinari (cicle B)»

JEROME CLARYSSE en Pixabay

DECRET CHRISTUS DOMINUS SOBRE EL MINISTERI PASTORAL DELS BISBES

PROEMI 1. Crist el Senyor, Fill de Déu viu, que vingué per salvar del pecat1 i per santificar tots els homes, tal com Ell fou enviat pel Pare, envià els seus Apòstols2, als qui santificà, comunicant-los l’Esperit Sant, per tal que ells glorifiquessin el Pare sobre la terra i salvessin tots els homes «per d’edificarSigue leyendo «DECRET CHRISTUS DOMINUS SOBRE EL MINISTERI PASTORAL DELS BISBES»

Lumen Gentium

Constitució dogmàtica sobre l’Església 21 de novembre de 1964 CAPÍTOL I. EL MISTERI DE L’ESGLÉSIA CAPÍTOL II. EL POBLE DE DÉU CAPÍTOL III. CONSTITUCIÓ JERÀRQUICA DE L’ESGLÉSIA I EN PARTICULAR L’EPISCOPAT CAPÍTOL IV. ELS LAICS CAPÍTOL V. VOCACIÓ UNIVERSAL A LA SANTEDAT EN L’ESGLÉSIA CAPÍTOL VI. ELS RELIGIOSOS CAPÍTOL VII. L’ASPECTE ESCATOLÒGIC DE L’ESGLÉSIA PEREGRINASigue leyendo «Lumen Gentium»

A %d blogueros les gusta esto: