TEMPS PASQUAL (Cicle B)

01


DIUMENGE DE RESURRECCIÓ

Després de la mort del Mestre, els deixebles s’havien dispersat; la seva fe es va desfer, tot semblava que havia acabat, esfondrades les certeses, mortes les esperances. Però llavors, aquell anunci de les dones, encara que increïble, es va presentar com un llamp de llum en la foscor. La notícia es va difondre: Jesús ha ressuscitat.

02


DIVINA MISERICÒRDIA

Celebrem avui el segon diumenge de Pasqua, també dit “de la Divina Misericòrdia”. Que bella és aquesta realitat de fe per a la nostra vida: la misericòrdia de Déu. Un amor tan gran, tan profund el que Déu ens té, un amor que no decau, que sempre aferra la nostra mà i ens sosté, ens aixeca, ens guia.

03


DIUMENGE DE PASQUA

En el centre d’aquest tercer diumenge de Pasqua està l’experiència del Ressuscitat feta pels seus deixebles, tots junts. Això s’evidencia especialment en l’Evangeli que ens introdueix de nou una altra vegada en el Cenacle, on Jesús es manifesta als apòstols, dirigint-los aquesta salutació: «La pau amb vosaltres» (Llc, 24, 36). És la salutació del Crist Ressuscitat, que ens dóna la pau.

04


Deja un comentario