ADVENT

01


DIUMENGE D’ADVENT

L’Advent és el temps que se’ns dóna per a acollir al Senyor que ve a la nostra trobada, també per a verificar el nostre desig de Déu, per a mirar cap endavant i preparar-nos per al retorn de Crist.

02


DIUMENGE D’ADVENT

Aquest diumenge marca la segona etapa del temps d’Advent, un període estupend que desperta en nosaltres l’espera del retorn de Crist i la memòria de la seva vinguda històrica. La litúrgia d’avui ens presenta un missatge ple d’esperança.

03


DIUMENGE D’ADVENT

Avui és el tercer diumenge d’Advent, anomenat també diumenge de Gaudete, és a dir, diumenge de l’alegria. En la litúrgia ressona repetides vegades la invitació a gaudir, a alegrar-se. Per què? Perquè el Senyor està a prop. El Nadal està pròxim.

04


DIUMENGE D’ADVENT

En aquests últims dies de l’Advent, la litúrgia ens convida a contemplar de manera especial a la Mare de Déu i a sant Josep, que van viure amb intensitat única el temps de l’espera i de la preparació del naixement de Jesús.

NADAL

25


DESEMBRE

En aquesta nit, quan l’esperit de les tenebres cobreix el món, es renova l’esdeveniment que sempre ens sorprèn i sorprèn: el poble a camí veu una gran llum. Una llum que ens convida a reflexionar en aquest misteri: misteri de caminar i de veure.

27


DESEMBRE

En aquest primer diumenge després de Nadal, la Litúrgia ens convida a celebrar la festa de la Sagrada Família de Natzaret. En efecte, cada pessebre ens mostra a Jesús al costat de la Verge i a sant Josep, en la cova de Betlem. Déu va voler néixer en una família humana, va voler tenir una mare i un pare, com nosaltres.

01


GENER

Mare de Déu. Aquest és el títol principal i essencial de la Mare de Déu. És una qualitat, una comesa, que la fe del poble cristià sempre ha experimentat, en la seva tendra i genuïna devoció per la nostra mare celestial.

06


GENER

Avui celebrem l’Epifania, és a dir la “manifestació” del Senyor. Aquesta solemnitat està vinculada al relat bíblic de l’arribada dels mags d’Orient a Betlem per a retre homenatge al Rei dels jueus.

Deja un comentario